Om du aldrig har prövat det här sättet att återerövra din NATURLIGA SKÖNHET OCH LYSTER, så är du på god väg att få en underbar och fantastisk överraskning…!


Många, kanske även du som läser det här, söker efter den där fantastiska produkten, den där undergörande skönhetskrämen eller kosmetikan som ska stoppa eller i varje fall bromsa tidens och åldrandets effekter på utseendet…


Men...jag har en hemlighet att berätta för dig.


De som lyckas - de som tycks förhålla sig evigt unga år efter år - är de som har förstått att göra saker och ting lite annorlunda…


De har förstått att också ta hand om sitt eget inre!


 (Du kan också ta hand om din inre hälsa. KLICKA HÄR!)


Gör du som många andra, förmodligen som de allra flesta som försöker sköta om sitt eget yttre, så har du förmodligen en hel del positiva resultat av olika kosmetiska produkter. Alla svettiga timmar i gymet har säkert gjort sitt till de också. Kanske även allt lidande av hungerkänslor under strikta och ibland plågsamma dieter...


Det är ju så de flesta gör och det ger onekligen en del positiva resultat. Din kropp, muskler, hår och hud till exempel, behöver skötsel och omvårdnad för att både må bra och sedan också SE bra ut.


Men det finns ett par, ofta pressande, problem med att bara koncentrera ansträngningarna på det fysiska när det gäller ditt välmående och ditt utseende. 


 • Det kräver en hel del tid och uppoffringar. Ibland alltför mycket tid och ansträngande uppoffringar...
 • Och det kostar pengar. Ibland, till och med alltför mycket pengar…


Både tidsaspekten, ansträngningarna och kostnaderna kan skapa en hel del andra problem, problem som, om de får ta överhanden, leder till ännu mer ohälsosam och nedbrytande stress med både olust och skenande tecken på åldrande som följd.


Du har säkert en del egna erfarenheter av det här och vet säkert vad jag talar om. Eller hur...?


Dyra krämer, dyra kosttillskott, dyrt allting - allt har förstås sitt värde. Och det finns säkert en hel del av det som hjälper. Åtminstone ibland.

Men…


Så stiger du upp efter en natt med dålig sömn för att bekymren, och förstås stressen har hopat sig… 

Trots alla ansträngningar och alla dyra produkter så verkar allt som förgjort. 

Svullna ögon, glåmig hud, håret sprött och tilltufsat. 

Tröttheten, bekymren och inte minst olusten personifierad möter dig i spegeln…


Mer än så behövs knappast för att alla ansträngningar, alla pengar, all tid du har lagt ner…allt syns vara bortkastat till ingen nytta.


Men vänta nu ett ögonblick!


Behöver det verkligen vara på det där viset?


Svaret är naturligtvis NEJ!


Det finns faktiskt ett sätt att förändra det där.


("Jag visar dig gärna HUR...och det är billigare än vad du kanske tror...")


Istället för att vakna om morgnarna efter ännu en natts dålig sömn på grund av alla bekymmer och all tilltagande stress, föreställ dig hur du skulle känna dig, och se ut, efter en natts god och välgörande sömn… Och efter många nätters välgörande och god sömn…?


Skulle det kunna intressera dig?


Föreställ dig hur du skulle känna dig till mods om:


 • du har lärt dig att hantera dina bekymmer och dina rädslor på ett sätt som gör att du får kontroll över det som framkallar symptom på överbelastning och stress i ditt vardagsliv...
 • du äntligen har lärt dig att ta kontroll över hur du använder och utnyttjar din tid och därför alltid även får tid över för sådant som du själv tycker om att göra....
 • du vore övertygad om att dina drömmar om ett underbart, vackert och lustfyllt liv faktiskt är möjliga att uppnå. Och det trots att åren fortsätter att gå...
 • du känner dig stolt och glad över dig själv och din kropp, dina värderingar, dina speciella kunskaper, det som är ditt naturliga, fantastiska och sanna jag....
 • du varje morgon vaknar beredd och förväntansfull inför dagen som ligger framför dig och inte minst känner lust att ta dig an både de utmaningar och de glädjeämnen som väntar...
 • du helt enkelt, och varje dag - känner glädje och lust inför den nya dag, den fortsättning på livet som ligger framför dig...


Det skulle vara litet lättare att möta din egen spegelbild med ett leende om mornarna, eller hur..?


Och…


Visst är det väl ditt eget sanna och genuina leende, som trots alla skönhetsprodukter, ändå är din allra bästa make-up…?


Ett sant, genuint och vackert leende är ett sådant som växer fram ur ditt eget lustfyllda inre. 

Ett sådant som kommer från hjärtat. 

Från ett hjärta fyllt av lugn, tillförsikt och kärlek till livet.


Men hur hitta fram till lugnet, tillförsikten och kärleken till livet? 


(Få tillbaka ditt naturliga leende...din allra bästa make-up!)


Vi lever alla tillsammans i en i grunden vacker och fantastisk Värld. Det borde därför vara möjligt för alla, för vem som helst, för dig också, att verkligen njuta av livet på den här planeten. 


Och det ÄR möjligt.

Det är möjligt, även för dig, att återerövra ditt inre lugn.

Det är möjligt att få tillbaka din tro på och tillförsikt inför livets alla möjligheter.

Det är möjligt, även för dig, att än en gång älska allt som hör livet till.


Det ÄR möjligt, även för dig, att varje dag känna LUST inför det som den nya dagen bjuder.


OCH...det är möjligt, även för dig, att varje morgon få möta ditt naturliga och vackraste leende i badrumsspegeln. 


För att uppnå det behöver du börja någonstans och en bra början är att på allvar börja på att ta de första stegen längs en väg som leder bort från stress, olust och bekymmer och som sedan fortsätter framåt mot ett liv alltmer präglat av lugn, tillförsikt och LUST.


Även du kan börja din resa, din vandring!


Därför att det bästa av allt är att - Det Är Aldrig För Sent!


Du skulle till och med kunna börja din nya början redan HÄR och NU, i det här ögonblicket!


(Börja din nya början HÄR och NU!)


En av dina allra bästa mänskliga egenskaper är din förmåga att skapa egna och nya tankemönster. Just den egenskapen gör dig nämligen till en mästare när det kommer till att skapa även varaktiga förändringar i ditt liv.


Förmågan gör det nämligen möjligt för dig att känna lugn och tillförsikt inför ALLA nya förhållanden som du kan tänkas möta under din resa genom livet.


Jag påstår därför bestämt att:


 • du KAN lära dig att känna igen dina symptom stress och därmed göra något åt stressen i ditt liv.
 • du KAN lära dig att förändra dina reaktioner inför sådant som idag bekymrar dig. Till och med inför sådant som skrämmer dig till rena handligsförlamningen.
 • du KAN lära dig att disponera din tid bättre så att du också får ”tid över”.
 • du KAN fortfande bli och känna dig stolt och glad över dig själv, din kropp och ditt utseende.
 • du KAN förändra alla dina negativa trosföreställningar och attityder till problem och utmaningar som du möter i ditt liv.
 • du KAN själv skapa och varje dag uppleva den där oemotståndliga LUSTEN inför livets alla möjligheter.


Därför KAN även DU återerövra ditt grundmurade, sanna och alltigenom ÄKTA LEENDE - ditt naturligt vackra leende.


Vad du behöver är helt enkelt någon eller något som visar dig HUR.


Du behöver något mer än bara en riktning…

..något mer än bara inspiration...


Du behöver ”en väg att vandra” en metod som steg för steg leder dig framåt mot ett lugnare, gladare och mer lustfyllt liv.


(Du hittar den vägen HÄR!)


 • En väg som kommer att ge dig redskapen du behöver för att bibehålla din inre hälsa och skönhet…
 • En väg som kommer att kännas lätt, naturlig och självklar att följa…
 • En väg som alla, även du, kan följa…


Låt mig nu få presentera:

"Programmet Lust för Livet” 


"Programmet Lust för Livet" är i sin konkreta form ett effektivt "tränings"-program för att göra upp en gång för alla med den negativa stressen i ditt liv och istället skapa ett lugnare, mer tillfredsställande och mer lustfyllt liv.


Programmet är uppbyggd runt 6 lektioner där du dels tillägnar dig de teoretiska kunskaper som kommer att hjälpa dig att förstå hur stress uppstår, verkar och påverkar din kropp och din hälsa, vad du själv kan göra för att minska dess negativa effekter och inte minst vad du själv kan göra för att förvandla stressen i din vardag till en liv- och lustgivande kraftkälla i ditt liv.


Programmet omfattar både lärorik och inspirerande teori men också, och inte minst, enkla-att-genomföra, roliga, spännande och effektiva övningar att tillämpa i ditt eget speciella vardagsliv.


Här är några axplock av vad programmet innehåller.


 • Du får lära dig en effektiv metod för att komma till insikt om vad det egentligen är som stressar dig i ditt vardagsliv.
 • Du kommer att få genomföra enkla övningar för att förändra din vardagstillvaro så att den präglas allt mindre av stress och allt mer av lugn och tillförsikt.
 • Du får lära dig enkla avslappningstekniker som kommer att hjälpa dig att varva ner och ta välbehövliga pauser från jäktet och inte minst få den där välgörande "skönhetssömnen" varje natt.
 • Du kommer att få genomföra övningar som kommer att hjälpa dig att prioritera sådant som känns viktigt för just dig.
 • Du får lära dig HUR du kan disponera din tid bättre och få massor av tid över för annat som du tycker om att göra.
 • Du kommer att utveckla din självkärlek, ditt självförtroende, ditt inre lugn och din emotionella intelligens. Framföraltt kommer du att återerövra din tro på dina möjligheter i livet.
 • Du kommer helt enkelt att steg-för-steg utveckla din livsglädje - din Lust för Livet.


Programmet kommer att kunna ge dig precis det som du behöver för att förändra sådant som du idag stressas av till att istället bli en glädjefylld energikälla i ditt liv. Det kommer att ge dig de redskap du behöver för att kunna börja om i rätt ände med din omvårdnad av DIG SJÄLV, DIN HÄLSA OCH DÄRFÖR OCKSÅ DIN SKÖNHET. 


Nu undrar du förstås VAD PROGRAMMET KOSTAR...?


Min fråga till dig är:

Vad kulle du vara beredd att betala för ett läppstift av någorlunda bra kvalitet...?

Eller för en flaska bodylotion värd namnet...?

Skulle 50 kronor få dig rygga tillbaka...?

Du skulle nog tycka att du gjorde ett ordentligt kap där...


Det här programmet KAN DU FÅ KÖPA HÄR OCH NU för mindre än vad du normalt kan få betala för ett läppstift eller en flaska bodylotion.


DITT PRIS IDAG:

ENDAST 4,95

(vilket motsvarar ca. 50 SEK)


Det här får du för pengarna:


 • Du får HELA programmet, med all text och alla övningar samlade i EN pdf-fil om 138 sidor.
 • Du får dessutom en bonuspresent, en e-bok med 80+ avslappningstips att tillämpa i ditt vardagsliv.
 • En serie e-mails att inspireras av, där du får HÄLSO- OCH SKÖNHETSTIPS från slappna-av.nu direkt till din inbox.
 • Framtida värdefulla rabatter på andra köp från webbplatsen slappna-av.nu


Ett läppstift eller en flaska bodylotion varar, som du vet inte längre än några veckor...


Leendet som det här programmet skapar hos dig kommer däremot att kunna räcka livet ut.


Köp programmet HÄR och NU och du kan, INOM BARA NÅGRA FÅ MINUTER, vara på väg bort från ohälsosam och nedbrytande stress och istället på väg mot ett lugnare, gladare, mer tillfredsställande och mer lustfyllt liv.

Till ett liv där du kommer att kunna återerövra ditt eget, genuina och naturligt vackra leende!


Behöver du mer information om "Programmet Lust för Livet" innan du bestämmer dig ...?


KLICKA HÄR, så ser vi till att du får det!