Känner du att du skulle behöva en mer personlig vägledning när det gäller din fortsatta utveckling..?

Björn Solum

din terapeut, tränare och coach

Behöver du en mer personlig vägledning, hjälp eller inspiration när det gäller din utveckling, träning, stresshantering eller dina målsättningar i livet, så finns förstås även den möjligheten.


Jag som står bakom webbplatsen slappna-av.nu heter Björn Solum. Jag är sedan många år aktivt verksam som fysioterapeut, avspänningsterapeut och mental tränare på Costa del Sol i södra Spanien. 


Via webbplatsen slappna-av.nu kan jag nu även erbjuda privata konsultationer och coachingprogram online. Det oberoende av VAR du befinner dig i Världen.


Kortfattat genomförs konsultationerna på så vis att du, som klient, först kontaktar mig via email där du berättar vad du behöver hjälp med. Du får sedan ett svar från mig där jag berättar vad jag kan göra för dig och ett förslag på hur vi tillsammans kan lägga upp och fortsätta ett givande samarbete

.

Kommer vi överens om hur vi kan gå vidare tillsammans, så kommer konsultationerna därefter att innehålla både kommunikation via email och videokonferenser. 


Är du intresserad och vill veta mer, så tveka inte att kontakta mig personligen, så ska jag berätta mer. Din allra första kontakt med mig är förstås alltid helt GRATIS och du förbinder dig inte för något. Den här typen av konsultationer bygger naturligtvis på ett ömsesidigt förtroende och det som du väljer att ta upp med mig stannar självfallet helt och hållet oss emellan.


Kontaktar mig gör du enklast via email till solum@slappna-av.nu eller via det kontaktformulär som du hittar HÄR!


Varma hälsningar,

Björn Solum