Email kursen:

Stressa av - Kom i form!

En GRATIS snabbkurs i stresshantering.

Lär dig mer om stress!

(Och vad du själv kan göra för hantera den..!)

STREEESSS - ett folkhälsoproblem..?


Det sägs att STRESS är nutidens största folkhälsoproblem.


Det här kanske förvånar dig...men...du behöver faktiskt stressa för att du ska fungera normalt. Din förmåga att stressa skulle faktiskt kunna definieras som DIN FÖRMÅGA ATT SAMLA KRAFT inför de uppgifter som du ställs inför i ditt liv.

Stressen i sig kan därför inte sägas vara problemet.


Hälsoproblem orsakade av stress uppstår istället när stressen blir för omfattande, för ohanterbar och alltför ihållande.


Det är med andra ord inte stressen i sig som är problemet. Det är snarare en OFÖRMÅGA att hantera stress som leder till hälsoproblemen.


Stresshantering är mer än bara avslappning..!


Aktiv stresshantering kan vara mycket. 

Det handlar om att lära mer om din egen stress, om att bli medveten om vad just du stressas av, och hur dina symtom på överbelastning känns och ser ut, om vad du skräms och irriteras av, om hur du disponerar din tid och dina sysslor. 


Men stresshantering handlar förstås också om hur du aktivt kan ta kontroll över balansen mellan aktivitet, avkoppling och vila, om hur du tar hand om dig själv och din egen hälsa, om hur du kan förändra gamla förlegade trossatser och attityder till nya som befrämjar ditt inre lugn, din trygghet och inre säkerhet.


Aktiv stresshantering ska leda fram till ett i alla avseenden bättre, mer hälsosamt och lyckligare liv. Det ska leda fram till att du känner att du själv kan ta och har kontroll över det liv du lever. 

Programmet "Stressa av - Kom i form!"


Programmet "Stressa av - Kom i form!" är en GRATIS introduktionskurs i aktiv stresshantering. 


Under programmets gång kommer du att få lära dig mer om stress och om hur du på egen hand kan mildra dess negativa effekter på din hälsa. Programmet innehåller 6 lektioner där du steg för steg kommer ledas genom en process som tar dig bort från olust och leda till mera lust och glädje i ditt vardagsliv.


Programmet är lätt att följa, är helt GRATIS och tillgängligt omedelbart efter att du skickat in din anmälan om medverkan.


Anmäler dig till kursen gör du genom att fylla i och skicka in formuläret här nedanför.

Ta kontroll över ditt vardagsliv!

Anmäl dig till kursen HÄR!

(Jodå...kursen är helt GRATIS!)