Rekommenderade produkter och tjänster


Inom ramen för verksamheten här på slappna-av.nu så marknadsförs även produkter och tjänster som inte är våra egna, men som vi bedömer vara intressanta för Dig som besöker vår webbplats.


Alla produkter är kontollerade vad gäller kvalitet, funktion och nytta av produkterna i sig, liksom för leverantörernas tillförlitlighet vid leveranser samt säkerheten vid köp och betalningar över internet.

(Read my affiliate disclaimer HERE!)


OBS!

Den här sidan är under kontinuerlig uppdatering och kan därför ändras allt eftersom nya produkter och tjänster tillkommer.


KATEGORIER

Här hittar Du företag som säljer träningsredskap och hjälpmedel för att Din fysiska träning ska kunna bedrivas effektivare. Exempel på produkter kan vara träningsredskap, program för att följa upp Din träning, träningsinstruktioner, träningskläder och annan utrustning, etc.

I den här kategorin hittar Du produkter och tjänster inom områdenena mental träning, meditation, träningsrådgivning, utbildning, etc.

Under den här kategorin hittar Du produkter och tjänster som befrämjar Din och Din familjs hälsa. Kostrådgivning, hälsokost, dieter, kosttillskott, hälso- och sjukvårdsprodukter, hälso- och sjukvårdsförsäkringar, naturprodukter och annat som rör tillvaratagandet av en god hälsa.

Rekreation och avkoppling kan bedrivas på många sätt. Resor, spahotell och anläggningar, meditationscentra, hälsohem är några exempel. Under den här kategorin hittar Du länkar till företag över hela Världen som bedriver sådan verksamhet av bra kvalitet.

Personlig utveckling

Hypnos är väl kanske mest känt för sitt underhållningsvärde på cabaréer och i TV-program. Tyvärr. Hypnos, använt i seriöst syfte, är något helt annat. 

HypnosisLIVE erbjuder inspelade program, där Du under djup avslappning kan förändra attityder och invanda negativa tankemönster till nya och mer ändamålsenliga för Dina personliga målsättningar i livet. 

Vill Du lära dig litet mer om hypnos, dess användningsområden och de möjligheter terapeutisk hypnos kan skapa, så KLICKA HÄR!


Drömmer Du om en ny framtid? Kanske om ett nytt jobb med nya möjligheter, med större ekonomisk frihet, mer geografisk frihet, ett jobb som medför att Du får tid över för att syssla även med annat?

ONLINE-verksamheter är den här tidsålderns revolution på arbetsmarknaden. 

Lär Dig mer om hur Du framgångsrikt kan starta och utveckla Din egen ONLINE-verksamhet. KLICKA HÄR! (Mycket rekommenderad länk.)

Träningsredskap

BULLWORKER™

EFFEKTIV MUSKELTRÄNING FÖR

BÅDE MÄN OCH KVINNOR

Nordic

Walking

Isometrisk träning, en träningsform där Du aktiverar muskulaturen utan att det sker någon rörelse, uppmärksammas allt mer bland tränande. Det på grund av de fantastiskt fina effekter den typen av träning har på muskelstyrkan. Det har visat sig att det är den effektivaste formen av träning om Du vill få snabba resultat av träningen. Träningen är enkel att utföra och lämplig för personer i alla åldrar. Läs mer om isometrisk träning HÄR!

Träningsredskapet BULLWORKER® gör träningen enklare och än effektivare

BULLWORKER™ (stor modell) KLICKA HÄR!

BULLWORKER™ (mindre modell) KLICKA ISTÄLLET HÄR!

Stavgång, eller NORDIC WALKING, är en både populär och effektiv motionsform för alla åldrar och är tillämpbar på gator och vägar, längs gångstigar, i skog och mark, på stranden, ja praktiskt taget var som helst. (Läs gärna mer om stavgång - KLICKA HÄR!)

För utövandet kan det vara bra med ett par ändamålsenliga stavar, utformade för att de ska vara lätta att ta med sig och bekväma att justera och använda.

Lämpliga stavar hittar Du genom att KLICKA HÄR!

Hälsa & Skönhet

Letar Du efter en välsorterad och välrenomerad hälsokostbutik på nätet? En butik, där Du dessutom kan få all rådgivning som Du behöver? 

Då rekommenderar vi den här butiken.

Gör ett besök hos GLIMJA! - KLICKA HÄR!

En butik som har det mesta som rör hälsokost, kosttillskott, kroppsvård, omsorg om barn och familj, skönhetsvård, och ekologiska produkter. Och till bra priser.

Rekreation